Logo
Logo

Project Management

Project Management omvat het coördineren van mensen en middelen om projecten binnen de gestelde tijd en met de vereiste specificaties en kwaliteit te voltooien.

Quality
Your success is our goal
Werkoverleg
Help each other
Team meeting
Oplevering

Project Management gaat over het mobiliseren van mensen en middelen om binnen een bepaalde tijd iets (scope), volgens gevraagde specificaties en kwaliteit, gedaan te krijgen. Simpel, maar toch mislukken minstens 30-50% van de ICT projecten. Vaak omdat de eerder genoemde componenten (mensen, middelen, scope, specificaties, kwaliteit of tijd) wijzigen of omdat de mensen niet gemotiveerd worden of zijn.

Uiteraard kan ik niet voorkomen dat business of management een project “afblaast”. Ik ben een Project Manager die zeer alert is als er wijzigingen in de genoemde componenten optreden en vooral ook aandacht heeft voor de mensen in het project, zeer gericht op een gemotiveerd project team.

Enkele voorbeelden van gerealiseerde project management opdrachten:

  • Project Data Center, verantwoordelijk voor de migratie van het Europese naar het globale data center;
  • Project JDE Benelux (ERP), verantwoordelijk voor de implementatie van JD Edwards in Benelux;
  • Project Centralization Infra, verantwoordelijk voor de migratie van decentrale infrastructuur naar centraal;
  • Project Infrastructuur, verantwoordelijk voor de vernieuwing van de infrastructuur van een vestiging;
  • Project SOx Compliancy, verantwoordelijk voor toepassing en beheer van internationale (SOx) en interne richtlijnen voor financieel kritische applicatie, welke jaarlijks door interne controle en/of de externe accountant middels een audit werden gecontroleerd;
  • Programma “Proces” had als doel een geconsolideerde ICT-organisatie van 2.500 medewerkers om te vormen naar één proces, werkwijze en tool. Als gevolg van het programma behaalde de ICT-organisatie volgens IT Service CMM level 2 (plus verschillende onderdelen van level 3). Tevens was dit weer aanleiding tot nieuwe verbeterslagen op weg naar CMM Level 3.

Neem vandaag nog contact met ons op. 📞

Product and Mind Promotion B.V.
Stokerwei 8c 5551 RL Valkenswaard Nederland
+31 (040) 80.80.053info@pmp.nl
Ralph van den Boogaard
Logo

Developed by Dotwood Media
© PMP | 1997 - 2024